Νιαυραδάκης: Στόπερ - ταλέντο από τον Πλατανιά πήρε ο Ολυμπιακός

Το fosonline.gr αποκαλύπτει άλλη μία μεταγραφή για την ακαδημία του Ολυμπιακού, με έναν εκ των κορυφαίων στόπερ στην ηλικία του, τον 18χρονο Σαμουήλ Νιαυραδάκη από τον Πλατανιά.  

Νιαυραδάκης: Στόπερ - ταλέντο από τον Πλατανιά πήρε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός “σαρώνει” την ελληνική αγορά, έτσι ώστε να ενισχύει την ακαδημία του με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στις “μικρές” ηλικίες! Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει μία σειρά από κινήσεις κάτω από τη μύτη των υπόλοιπων “μεγάλων”. Προ ημερών είχε γίνει γνωστή η μεταγραφή του αρχηγού της Κ17 του Πανιωνίου, Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.

Την Τρίτη (22/9) ο Ολυμπιακός κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή ακόμη ενός σπουδαίου ταλέντου, σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr. Ο λόγος για τον Σαμουήλ Νιαυραδάκη από τον Πλατανιά, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της γενιάς του.

Ο Νιαυραδάκης έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία να είναι για διετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Σε αυτό το σημείο φυσικά αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο 18χρονος στόπερ ούτως ή άλλως είχε επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς είχε συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Πλατανιά στη Super League 2 (είχε γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών πέρσι τέτοια εποχή). Συγκεκριμένα, 8 παρουσίες “έγραψε” το... κοντέρ του Νιαυραδάκη με την χανιώτικη ομάδα.

Έχει γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2002 και πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνάει ο Πλατανιάς.

Ο Ολυμπιακός φυσικά παρακολουθούσε εδώ και πολύ καιρό τον Νιαυραδάκη και οι άνθρωποι της ακαδημίας είχαν καταλήξει ότι πρόκειται για έναν αμυντικό που δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί. Για αυτό το λόγο κινήθηκαν μυστικά και αστραπιαία, καταφέρνοντας τελικά να τον αποκτήσουν.

Ο Νιαυραδάκης είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά πριν από έξι χρόνια από την Ιωνία 2000 και είχε περάσει απ’ όλες τις κατηγορίες. Δηλαδή από Κ15, Κ17 και Κ19, καταφέρνοντας τελικά να βρεθεί στην πρώτη ομάδα και να κάνει τώρα τη μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο 18χρονος αμυντικός που μεταξύ άλλων διακρίνεται για την ταχύτητά του, προορίζεται αρχικά για την Κ19 των “ερυθρόλευκων”.