Η ανάλυση των φάσεων από Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για το πέναλτι Ινσούα (vid)

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα δημοσιοποιεί τη γνώμη του κάθε βδομάδα για τις φάσεις που συζητήθηκαν περισσότερο την προηγούμενη αγωνιστική

Η ανάλυση των φάσεων από Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για το πέναλτι Ινσούα (vid)

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων και τι κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί από τους διαιτητές στη 2η αγωνιστική της Super League προχώρησε ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μάλιστα η διαδικασία αυτή θα μπει σε εφαρμογή και θα είναι εβδομαδιαία με ανάλυση των φάσεων της περασμένης αγωνιστικής, όπως και με αποσπάσματα διαλόγων μεταξύ του διαιτητή αγωνιστικού χώρου και του διαιτητή VAR.

«Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιείται η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΚΕΔ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 2η αγωνιστική της Super League, όπως και την άποψη του Άγγλου αρχιδιαιτητή για το πέναλτι του Ινσούα στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό: