Παραιτήθηκε ο Χαριστέας από τον Άρη - Έγινε αποδεκτή από την "κίτρινη" ΠΑΕ

Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε την παραίτησή του στον Θόδωρο Καρυπίδη αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την παραμονή του Ένινγκ το καλοκαίρι. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παραιτήθηκε ο Χαριστέας από τον Άρη - Έγινε αποδεκτή από την "κίτρινη" ΠΑΕ

Μετά τον Μίχαελ Ένινγκ παρελθόν από τον Άρη αποτελεί και ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο μέχρι σήμερα τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος την έκανε αποδεκτή «χρεώνοντάς» του στην ουσία την παραμονή Ένινγκ και μετά το καλοκαίρι, όπως και τον αποκλεισμό από την Κόλος την περασμένη Πέμπτη.

Ανήρτησε μάλιστα και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία αναφέρει: «Ευχαριστώ για όλα τον Άρη. Υπέβαλα την παραίτηση μου στην ΠΑΕ Άρης. Καλή επιτυχία στον Άρη μέσα από την καρδιά μου».

Ο Καρυπίδης ήταν κατά της παραμονής του Γερμανού στον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος των πλέι οφ και είχε προτείνει την απομάκρυνσή του.

Ωστόσο ο Χαριστέας επέμενε και έπεισε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον προπονητή.

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τους άσημους Ουκρανούς ο Καρυπίδης πήρε τις αποφάσεις του και ο Χαριστέας έμεινε έκθετος…

Η ΠΑΕ Άρης έκανε δεκτό το αίτημά του και ανακοίνωσε:

«Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το πόστο του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ Άρης.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».