Στη Nova και ο Παναθηναϊκός

Παρά τις απειλές και τις εξαγγελίες για αυτόνομη παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο οι «πράσινοι» συμφώνησαν με το συνδρομητικό κανάλι, μόλις ανέβασε την προσφορά του

Στη Nova και ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της σεζόν 2020-21.

Το… αντάρτικο των «πρασίνων» με τη λειτουργία του Παναθηναϊκός TV αποδείχθηκε πως ήταν μια προσπάθεια να πιεστεί το συνδρομητικό κανάλι στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Η Nova επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Από την πλευρά του «τριφυλλιού» διέρρευσε πως το οικονομικό ύψος της νέας συνεργασίας ανέρχεται στα 7 εκ. ευρώ κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από το συνδρομητικό κανάλι, που κρατά «κλειστά τα χαρτιά του».

Στο μεταξύ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το Παναθηναϊκός TV.

Θα παρέχει δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη.

Aπό την «πράσινη» ΠΑΕ επισημαίνεται δε ότι θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν πληρώσει ήδη τη συνδρομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή».