Δημάτος για τον μικρό Γιάννη: «Δεν σου δώσαμε εμείς δύναμη, εμείς πήραμε λίγη από τη δική σου» (pic)

Ο Ανδρέας Δημάτος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του μικρού Γιάννη στα Σπάτα, όπου και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ και το τεχνικό τιμ.

Δημάτος για τον μικρό Γιάννη: «Δεν σου δώσαμε εμείς δύναμη, εμείς πήραμε λίγη από τη δική σου» (pic)

Ο μικρός φίλος της ΑΕΚ, ο Γιάννης δίνει τον δικό του αγώνα, ο οποίος εξελίσσεται καλά, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των θεραπειών του.

Τον Γιάννη είχαν επισκεφτεί πέρσι οι παίκτες της ΑΕΚ στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο Ηράκλειο, ενώ πριν τον αγώνα των πλέι οφ με τον ΟΦΗ, ο ίδιος με τους γονείς του είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου

«Απλά για να το ξέρεις...

Δεν σου δώσαμε εμείς δύναμη... Εμείς πήραμε λίγη από τη δική σου!

Εμείς μπορεί να σε κάναμε χαρούμενο, αλλά εσύ μας έκανες να πετάμε από τη χαρά μας

Μπορεί να φωτογραφήθηκες με τα ινδάλματά σου, αλλά για εκείνους το πραγματικό ίνδαλμα είσαι εσύ!

Οι ευχές που εσύ έδωσες στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης σου ομάδας έχουν τεράστια σημασία γιατί προέρχονται από κάποιον που από πολύ μικρός γνώρισε τι σημαίνει πραγματική μάχη.

Η χαρά που είδες στα πρόσωπα όλων των ποδοσφαιριστών μας προήλθε μέσα από τη δική σου την ψυχή.

Και φυσικά μην ξεχάσεις ποτέ την υπόσχεση που έδωσες ότι θα είσαι πάντα κοντά μας. Όπως σου είπε και ο αρχηγός... «σε θέλουμε συνέχεια δίπλα μας»! Και σου είπε πολλά ακόμα ο αρχηγός όταν τα είπατε οι δυο σας...

Εσύ δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα. Εμείς ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες.

Η δική σου αγάπη και το δικό σου χαμόγελο αξίζουν τα πάντα! Ποια ομάδα δεν γίνεται πανίσχυρη με τέτοιους οπαδούς στο πλευρό της;

Γιάνναρε, εμείς σε ευχαριστούμε και με την πρώτη ευκαιρία σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας! Η δική σου νίκη δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη!

Το ίνδαλμά μας είσαι εσύ».