Μπέος: «Καλός για να κόβει κλήσεις ο Βάτσιος - Πότε θα βγει η απόφαση για τον Ολυμπιακό;»

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Βάτσιου στο παιχνίδι της Κυριακής (20/9) με τον Άρη είχε ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Μπέος: «Καλός για να κόβει κλήσεις ο Βάτσιος - Πότε θα βγει η απόφαση για τον Ολυμπιακό;»

Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Βάτσιου αλλά και του ρέφερι στο VAR, Ευαγγέλου, στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/9) με τον Άρη, είχε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Βόλου, μίλησε στο «Metropolis 95.5», τονίζοντας πως ο κ. Βάτσιος είναι τροχονόμος και όχι διαιτητής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό και την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας.

Αρχικά είπε: «Η σφαγή των αμνών έγινε. Χειρουργείο εξειδίκευσης. Αν και ο Βάτσιος με τον Ευαγγέλου φρόντισαν για ένα… μαύρο πέπλο συννεφιάς, εμείς, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, βγάλαμε τον ήλιο εδώ στον Βόλο. φροντίσαμε. Είπαμε ότι δεν βγήκε η μπάλα στο γκολ του Βόλου;

Το πέναλτι το καταφανέστατο δεν το είδατε; Ήταν μεθοδικός ο Βάτσιος, δεν έδινε ούτε τον πυρετό του, οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Να υπάρχει VAR και να πληρώνουμε τους κοπρίτες; Δεν έκανε θέατρο ο παίκτης ας. Βγαίνει ο παίκτης και λέει ότι ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν έχουμε τίποτα με τον Άρη, συγχαρητήρια, αλλά κέρδισαν χωρίς να αξίζουν. Εμείς που το ξέρουμε το αντικείμενο όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν Άρης» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ είπα ότι είναι κακός διαιτητής ή έχει εμπάθεια. Εμείς κάναμε την καταγγελία και ας προχωρήσει με ό,τι προβλέπει ο νόμος. Και ούτε θα σηκώσουμε το γάντι. Υποβάλλαμε μηνυτήρια αναφορά σε Βάτσιο και Ευαγγέλου.

Πρέπει αυτές οι διαιτησίες να ψαχθούν σε πολύ βάθος, μήπως υπάρχει και κάτι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις. Οικονομικό ή στοίχημα. Από την στιγμή που στο VAR έχει επτά κάμερες πως μπορεί να μην το δει; Η μπάλα που πέρασε 100% έξω πως το είδατε; Σίγουροι πως μπορεί να είναι; Τους διαψεύδει η εικόνα, δεν είναι ικανοί να προστατεύσουν το άθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν άξιζε ο Άρης την νίκη. Η κατοχή 68%-32%. Πες μου ποια φάση έκανε ο Άρης. Δώσε αυτό που δικαιούται. Πως ο Άρης πήρε το πέναλτι, να πάρει και ο Βόλος».

Επίσης, είπε: «Να πάνε σπίτι τους να ησυχάσουμε. Χορτάσαμε από τέτοιους ανθρώπους. Ο Βάτσιος είναι καλός να κόβει κλήσεις, τροχονόμος είναι. Δεν αποδίδουν οι μηνύσεις και ποιες πρακτικές αποδίδουν, του Τζήλου και του Κωνσταντινέα; Ή του Ευαγγέλου που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του; Εμείς προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Ας αφήσει ο Σιδηρόπουλος τις απεργίες, τα συνδικαλιστικά. Δεν μου στέρησε από την ομάδα μου βαθμούς;», και κατέληξε λέγοντας: «Η απόφαση για το Ολυμπιακό από το Διαιτητικό πότε θα βγει; Περιμένουν τον κορωνοΐό; Ελλάδα, Παναγία μου, πόσο μετάνιωσα που έφερα τα παιδιά μου εδώ. Αν πιάσουν κανέναν μικροπωλητή πως δικάζεται σε δύο ημέρες; Εδώ τι γίνεται, θα βγει καμία απόφαση;»