Ολυμπιακός: Άναψε ξανά «φωτιές» ο Ζεσούς για Σεμέδο!

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς είπε δημοσίως ότι θέλει ακόμη έναν αμυντικό για την ενίσχυση της ομάδας του και οι Πορτογάλοι “φωτογράφισαν” ξανά τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Άναψε ξανά «φωτιές» ο Ζεσούς για Σεμέδο!

Ο Ζόρζε Ζεσούς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παρά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εξαιτίας της μη συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League, ο τεχνικός των Λουζιτανών είπε ορθά-κοφτά μετά το παιχνίδι με την Φαμαλικάο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ότι η ομάδα του θέλει ενίσχυση!

Σε ποια θέση θεωρεί ότι χρειάζεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή η Μπενφίκα; Το είπε ξεκάθαρα: “Δεν ζητάμε πολλούς παίκτες. Πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση ότι αν περάσει η ομάδα μας, τότε θα αποκτήσουμε έναν κεντρικό αμυντικό. Το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε, δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι”!

Όπως αντιλαμβάνεστε, το μυαλό των Πορτογάλων πήγε ξανά στον Ρούμπεν Σεμέδο (δεν τον κατονόμασε ο Ζεσούς), για τον οποίο πάντως δεν έχει επανέλθει η Μπενφίκα μετά τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι θα επανέλθει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “αετοί” θα επιχειρήσουν να πάρουν έναν στόπερ.

Ίσως στο τέλος να αποκτήσουν έναν αμυντικό που θα είναι φθηνότερος από τον Σεμέδο. Όπως και να ‘χει, όμως, η ατάκα του Ζέσους περί ενίσχυσης της ομάδας του με ακόμη έναν στόπερ, έφτανε και περίσσευε για να δημιουργήσει έναν νέο κύκλο σεναρίων με τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο πάντως προετοιμάζεται για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ομόνοια για τα play off του Champions League.