Γιώργος Σίμος: «Νίκη που θα κάνει καλό στην ψυχολογία των παιδιών» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Λαμία μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού και πρόσθεσε πως η νίκη θα βοηθήσει τους παίκτες ψυχολογικά.

Γιώργος Σίμος: «Νίκη που θα κάνει καλό στην ψυχολογία των παιδιών» (vid)

Στη δυσκολία που υπήρχε, ψυχολογικά, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό την Πέμπτη από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στάθηκε ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στο OFI TV.

«Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους. Υπήρχε έξτρα βαθμός δυσκολίας, το να περάσουμε στην επόμενη μέρα μετά από έναν αποκλεισμό που μας στενοχώρησε.

Τα highlights του Λαμία - ΟΦΗ 1-2 (vid)

Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο μας δημιούργησε πρόβλημα η αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και αλλάξαμε και εμείς τον δικό μας και πετύχαμε το δεύτερο γκολ.

Θα έπρεπε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο την συνέχεια, φεύγουμε με μια νίκη και τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν και θα κάνει καλό στα παιδιά στον ψυχολογικό τομέα.

Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Να κρατήσουμε πράγματα που θέλουμε για να φτάσουμε στα επίπεδα απόδοσης που θέλουμε» τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας