Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Άνχελ Λόπεθ χαρακτήρισε άδικη την ήττα από τον Άρη με βάση την εικόνα που είχε ο Βόλος στο παιχνίδι, αλλά δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Βόλου: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε την ισοπαλία. Το πέναλτι που έγινε ήταν μια ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Παρά την ήττα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 15-16 νέοι παίκτες και προσπαθούμε να δώσουμε σχήμα σε αυτό που θέλουμε. Είναι ένα ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών, η ομάδα δεν περιμένει τον αντίπαλο και προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό της παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό».

Πρόσθεσε πως «είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτά τη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχοντας δουλέψει σε διαφορετικές ηπείρους και χώρες. Είμαστε μια ομάδα που κρατάει χαμηλά τους τόνους, αλλά είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας