Τερζής: «Μπράβο στα παιδιά, τους αγαπώ!»

Ο Τόλης Τερζής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την εκτός έδρας νίκη στο Βόλο και συγκινημένος δήλωσε πως τους αγαπάει...

Τερζής: «Μπράβο στα παιδιά, τους αγαπώ!»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Νομίζω ότι τα παιδιά άφησαν πίσω το παιχνίδι της Πέμπτης. Άλλαξαν και καθάρισαν το μυαλό τους, συζητήσαμε για αυτό και προετοιμαστήκαμε. Ήταν με άλλη διάθεση και φάνηκε. Τα έδωσαν όλα και πάλεψαν. Ξέραμε ότι ο Βόλος ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που ξεκίνησε με διπλό στο Περιστέρι. Μπράβο στα παιδιά που ακολούθησαν τις εντολές και έφτασαν σε αυτή τη νίκη».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είχαμε να διαχειριστούμε εκτός από την ψυχολογία, και την κούραση από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ζητήσαν κάποια παιδιά αλλαγή γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν 90λεπτο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν κοιτάς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο αλλά να πάρεις τρεις βαθμούς. Για εμάς το σημαντικό ήταν αυτό».

Για το ξεκίνημα δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: «Δύο στα δύο και ελπίζω να συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: «Η κατάσταση μετά το παιχνίδι της Πέμπτης δεν ήταν καθόλου καλή. Τους απογοητεύσαμε. Είχαν μεγάλες προσδοκίες από εμάς. Κοιτάξαμε το σημερινό παιχνίδι με τη προσοχή που έπρεπε».

Για την σκηνή αποθέωσης που γνώρισε στο τέλος: «Τους αγαπάω, αυτό μόνο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας