Βόλος-Άρης 0-1: Αντίδραση και δεύτερο «τρίποντο»! (Highlights)

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από την Κόλος στο Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε το Βόλο με σκορ 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 16’ και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα!

Βόλος-Άρης 0-1: Αντίδραση και δεύτερο «τρίποντο»! (Highlights)

Ο Άρης είχε σαφώς μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με το πρόσωπο που παρουσίασε κόντρα στην Κόλος για το Γιουρόπα Λιγκ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς.

Στο 16’ ο Μπρούνο Γκάμα με εξαιρετική ενέργεια μέσα στη περιοχή απέφυγε τον Μπαριέντος, αυτός τον ανέτρεψε και ο Βάτσιος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Πορτογάλος για να κάνει το 0-1.

Βόλος-Άρης 0-1: Τα highlights της αναμέτρησης

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ στη φετινή σεζόν για τον Γκάμα, που έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του Άρη.

Ο Βόλος μετά το 0-1 πήρε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να αντιδράσει και ο Άρης του έδωσε χώρο γιατί ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κουέστα, ενώ ο Άρης είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε του α’ μέρους. Στο 43’ το πλασέ του Σάσα εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα έξω από κόντρα των αμυντικών του Βόλου και στην εξέλιξη της φάσης (44’) ο Ντάτκοβιτς με προβολή λίγο έλειψε να κάνει το 0-2.

Στα πρώτα 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε καμία σοβαρή φάση στις δύο εστίες. Ο Βόλος είχε κατοχή και πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά εντελώς ανούσια, ενώ ο Άρης απείλησε στο 69’ και το 70’ με τον Μάνο, που είχε πάρει τη θέση του Λόπεθ.

Ο Τερζής φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική του γραμμή και οι Μαντσίνι, Ματίγια έδωσαν πράγματα στον Άρη, ωστόσο ο Βόλος δεν παράτησε το ματς, προσπάθησε να βρει τρόπο να ισοφαρίσει και είχε μια καλή στιγμή στο 88’ με γυριστή κεφαλιά του Γέντρισεκ, που κατέληξε έξω.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από σέντρα του Μπαρτόλο ο Κουέστα δεν έκανε σωστή έξοδο και ο Τέκιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση VAR γιατί η μπάλα είχε περάσει έξω πριν ο Μπαρτόλο βγάλει τη σέντρα!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλος - Άρης 0-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Σκόρερ: 16’ Γκάμα (πεν.)

Κίτρινες: 14’ Τσοκάνης, 21’ Μπαριέντος, 40’ Ριένστρα, 85’ Γέντρισεκ, 90’+2’ Σάντσες - 2’ Τζέγκο, 71’ Σάσα

Κόκκινες:

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (63’ Μαντσίνι), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεθ (63’ Μάνος).