ΑΕΚ: Ετοιμοπόλεμος ο Κρίστιτσιτς για το ματς με τη Σεν Γκάλεν

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έβγαλε με επιτυχία το κανονικό ομαδικό πρόγραμμα της κυριακάτικης (20/9) προπόνησης της ΑΕΚ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ματς με τη Σεν Γκάλεν.

ΑΕΚ: Ετοιμοπόλεμος ο Κρίστιτσιτς για το ματς με τη Σεν Γκάλεν

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η κυριακάτικη (20/9) προπόνηση της ΑΕΚ για τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός του «Δικεφάλου» είδε με ικανοποίηση τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο. Ο Σέρβος μέσος δεν έπαιξε προληπτικά στο Αγρίνιο και πλέον είναι διαθέσιμος ενόψει του νοκ άουτ αγώνα με τη Σεν Γκάλεν την ερχόμενη Πέμπτη (24/9) στην Ελβετία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όσον αφορά τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης», ο μεν Λιβάι Γκαρσία έκανε μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και το ατομικό ενδυνάμωσης, ο δε Εβγκέν Σάκχοφ πήγε στα Σπάτα και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα.

Επιπλέον, κανονικά προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Γιάννης Ιατρούδης, ανεβάζοντας στροφές, ενώ ο Μπράιτ Ενομπακάρε έβγαλε μέρος της δουλειάς, όμως από αύριο (21/9) θα μπει κανονικά. Τέλος, οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα τη Δευτέρα (21/9) στις 5:30 το απόγευμα.