Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλική νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0

Σε φιλικό τεστ στην Καλαμπάκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλύτερος κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλική νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπαιξε στις δυο πρώτες αγωνιστικές της νέας Super League για να βρει πιο πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό αναμετρήθηκε με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Καλαμπάκας καθώς οι δύο ομάδες θα έπαιζαν υπό κανονικές συνθήκες μεταξύ τους αυτό το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρεις καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 18′ το πλασέ του Λέο πήγε πάνω από την εστία του Νάγκι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κρίζμαν εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον τερματοφύλακα των «βυσσινί» να αποκρούει. Επίσης στο 25′ ο Νάγκι έκανε νέα απόκρουση σε σουτ του Λώλη.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου ήταν καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό. Ύστερα από σέντρα του Πίρσμαν, ο Κρίζμαν με προβολή από κοντά διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Τρούγιτς, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι: Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Πινακάς, Μούζεκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι: Εραμούσπε, Λιάσος, Ντομίνγκες, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Δούμτσης.