Στο Βελιγράδι ο Μάριν μιλάει με τον Ερυθρό Αστέρα

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Σέρβων ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους».

Στο Βελιγράδι ο Μάριν μιλάει με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Μάρκο Μάριν είναι η μεγάλη επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει το «θέλω» του προπονητή του. Έχει ζητήσει τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, αφού θεωρεί πως με αυτόν θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα του, αλλά οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες και γίνεται προσπάθεια για να ξεπεραστούν.

Στη Σερβία, πάντως, γίνεται χαμός από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μάρκο Μάριν βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και να κλείσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Σερβίας.

Το ρεπορτάζ στη Σερβία αναφέρουν ξανά ότι το μεγάλο πρόβλημα γι’ αυτή τη μεταγραφή είναι το 1,2 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Σέρβους έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε συμφωνία των δύο πλευρών.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες εμφανίζονταν αρνητικοί σε κάτι τέτοιο, όμως, οι Σέρβοι επισημαίνουν πως τώρα οι δύο σύλλογοι έχουν βρει τη χρυσή τομή. Επί της ουσίας αναμένεται το «οκ» του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί πως ο Μάριν είναι ο πλέον απαραίτητος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για να μπει στους ομίλους του Champions League.