ΠΑΟΚ: «Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ»

Ο Αντόνιο Τσόλακ αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας

ΠΑΟΚ: «Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τσούμπα Άκπομ.

Η περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, φαίνεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Κροατικά ΜΜΕ, ο 27χρονος φορ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αύριο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΑΟΚ: «Συμφωνία με Ριέκα για Τσόλακ στα 3.5 εκ. ευρώ»

Όπως αναφέρουν οι Κροάτες, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ριέκα για την απόκτηση του νεαρού άσου, με την μεταγραφή να φτάνει τα 3,5 εκ. ευρώ. Ταυτόχρονα, ο κροατικός σύλλογος θα έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Στην Κροατία, ο Τσόλακ αγωνίζεται από το 2018, όταν η Ριέκα τον είχε αποκτήσει δανεικό από την Χονφεχάιμ. Το περσινό καλοκαίρι, τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή, δαπανώντας 850 χιλιάδες ευρώ.

Μέσα σε αυτή την διετία μέτρησε συνολικά 91 συμμετοχές σε όλες διοργανώσεις, με απολογισμό 51 τέρματα και 15 ασίστ.

Στον ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άκπομ, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Μίντλεσμπρο και να καλύψει το κενό που υπάρχει στη «γραμμή πυρός» των Θεσσαλονικέων.