«Συμφωνία Φενέρ με Λιβάγια» γράφουν στην Τουρκία

Το σίριαλ Λιβάγια καλά κρατεί με τους Τούρκους να γράφουν σήμερα (20/9) για συμφωνία του Κροάτη επιθετικού της ΑΕΚ με την Φενέρμπαχτσε!

«Συμφωνία Φενέρ με Λιβάγια» γράφουν στην Τουρκία

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία στέλνουν τον Μάρκο Λιβάγια στη Φενέρμπαχτσε.

Τα σενάρια περί αποχώρησής του Κροάτη επιθετικού από την ΑΕΚ καλά κρατούν. Μάλιστα στην Τουρκία σήμερα (20/9) μιλάνε για συμφωνία του σκόρερ του πρώτου τέρματος των «κιτρινόμαυρων» στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα αναφέρονται στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με την ΠΑΕ ΑΕΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και την πίεση που ασκεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Μάσιμο Καρέρα στη διοίκηση για να παραμείνει ο Κροάτης επιθετικός.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιβάγια και η ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το 2021, έως και το 2023. Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, θέλει να βελτιώσει τον τρέχον μισθό του Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός επίσης θέλει το ίδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός που άσκησε πίεση στην διοίκηση της ΑΕΚ να μην αφήσει τον παίκτη.

Άλλες πληροφορίες συνδέουν τον Λιβάγια και τη Φενέρμπατσε. Η τουρκική ομάδα πρόσφατα πούλησε τον Μουρίκι και πήρε ένα σημαντικό ποσό, ο υποψήφιος στόχος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, με τον οποίο είχε γίνει προκαταρκτική συμφωνία έναντι 2 εκατ. ευρώ» αναφέρει η «Fotomac».