Μπακογιάννης: «Πολύ σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.

Μπακογιάννης: «Πολύ σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Στο Olympia Forum και τόνισε πως πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις, προτιμώντας να πουν πράγματα και λεπτομέρειες για το έργο που θα παίξει ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας, όταν θα είναι απόλυτα σίγουροι.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για:

Το σημείο που βρίσκεται το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού: «Κοιτάξτε ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις.

Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι. Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης».

Το χρονοδιάγραμμα: «Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Οι ανακοινώσεις μας θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία και όχι στην επικοινωνία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο προφανώς είναι σύνθετο και προφανώς είναι και πολύπλοκο. Ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας».