Τζανακάκης: «Το Σάββατο με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο ακραίος μπακ του Παναιτωλικού Μανώλης Τζανακάκης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και μίλησε για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Τζανακάκης: «Το Σάββατο με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα πρέπει να βελτιωθούμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανακάκης στη NOVA:

«Στο πρώτος μέρος ήμασταν καλά στημένοι για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ αμυντικά. Στο δεύτερο με την αλλαγή σχηματισμού της ΑΕΚ μπερδευτήκαμε και κλειστήκαμε στα καρέ μας. Μπροστά πρέπει να αλλάξεις κάποιες πάσες και να προβληματίσεις τον αντίπαλο. Αν δεν το κάνεις, δέχεσαι πίεση.

Εμείς δεν προβληματίσαμε την ΑΕΚ επιθετικά. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις. Είχαμε μετά και την ευκαιρία του πέναλτι όπου αν σκοράραμε ίσως να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Γενικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε αμυντικά, κλειστήκαμε πίσω και το πληρώσαμε.

Τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην ανάπτυξη και στο επιθετικό τρίτο δημιουργώντας ευκαιρίες. Μπορεί να περιορίσαμε την ΑΕΚ, αλλά δεν έφτανε αυτό σήμερα.

Στα πέναλτι δεν υπάρχει rotation. Κάποιες φορές το εκτελεί κάποιος που νιώθει καλά. Το έπιασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Το Σάββατο με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας