Τι κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον της Ρεν για Σα

Δεν γράφουν τυχαία οι Γάλλοι περί ενδιαφέροντος της Ρεν για τον Ζοσέ Σα. Δεν υπάρχει όμως κάτι χειροπιαστό για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.  

Τι κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον της Ρεν για Σα

Η υπόθεση του Ζοσέ Σα έχει πολλά επεισόδια μπροστά της... Αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση, ελπίζοντας μάλιστα να καταφέρει να δώσει το “παρών” με την Ομόνοια την Τετάρτη (23/9).

Από εκεί και πέρα, όμως, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μεταγραφικό κομμάτι... Αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, τότε το πιθανότερο είναι ο Σα να μην βρισκόταν στην Ελλάδα. Λόγω του τραυματισμού του, όμως, δεν κουνιέται (για την ώρα)... φύλλο σχετικά με τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι τα όσα γράφουν οι Γάλλοι περί ενδιαφέροντος της Ρεν, έχουν μεγάλη δόση αλήθειας. Βλέπετε, η Ρεν ουκ ολίγες φορές είχε βρεθεί πέρσι στο Καραϊσκάκη για να τεστάρει παίκτες του Ολυμπιακού. Οπότε, δεν προκαλεί καμία εντύπωση τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι ότι τον εξετάζουν για την ενίσχυση των γκολπόστ τους.

Προς το παρόν πάντως, ο Σα κάνει τις προπονήσεις του στον Ρέντη για να επανέλθει γρήγορα στις υπηρεσίες του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την κυπριακή Ομόνοια, με... θέα την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας