Χάβος: «Καθοριστικό το χαμένο πέναλτι»

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στάθηκε στη φάση με το χαμένο πέναλτι.

Χάβος: «Καθοριστικό το χαμένο πέναλτι»

Ο Παναιτωλικός αν και το πάλεψε το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε και πέναλτι πετώντας έτσι στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να ισοφαρίσει το ματς. Ο προπονητής του Παναιτωλικού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το καθοριστικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε καλά την ΑΕΚ. Μετά δεν υπήρχαν φάσεις, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε μέτρα, αλλά καθοριστικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι, όπου θα παίρναμε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά είμαστε στενοχωρημένοι».

Για τους στόχους τη φετινή σεζόν: «Ο Μάνταλος έχει την ποιότητα , σίγουρα η είσοδός του έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Ο Ντίας μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και είναι κόσμημα για μας. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε τη φετινή σεζόν».