Ολυμπιακός: Επενδύει με Χριστοφιλόπουλο

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ελλάδας και ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Κ17 του Πανιωνίου, Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.  

Ολυμπιακός: Επενδύει με Χριστοφιλόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει κλέισει ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο, έχοντας δώσει τα χέρια με την Κ17 του Πανιωνίου, τον Γιάννη Χριστοφιλόπουλο. Κίνηση με την οποία οι Πειραιώτες δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως θέλουν να επενδύσουν στους μικρούς, Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 17χρονος (17/07/2003) κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για επαγγελματικό συμβόλαιο τριών χρόνων και εντός των ημερών θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση ενός ακόμη (δεύτερου συγκεκριμένα) μικρού ποδοσφαιριστή. Μετά τον 16χρονο Αλέξη Καλογερόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, έρχεται ο Χριστοφιλόπουλος που αρχικά προορίζεται για την Κ19 της ομάδας.

Να επισημάνομε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρας, με τον 17χρονο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ηταν αρχηγός της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου, εν ενεργεία διεθνείς με όλες τις «μικρές» εθνικές της Ελλάδος.

Βεβαίως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δε σταματάει τις μεταγραφές, ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ομάδα. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να αποκτηθούν και να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Και αυτό γίνεται πράξη στο λιμάνι!