Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 3-0: Μαρτίνς: «Δεν είχαμε ρυθμό, έχουμε ποιότητα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα.

Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 3-0: Μαρτίνς: «Δεν είχαμε ρυθμό, έχουμε ποιότητα»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι η νίκη και σε αυτό στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα γιατί ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Δεν είχαμε καλό ματς, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο 35’ απειληθήκαμε, αλλά εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και αυτή τη στιγμή είναι σημαντική η νίκη», ανέφερε ο 50χρονος κόουτς.

Συνεχίζοντας ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα λέγοντας: «Το παιχνίδι μας δεν είχε ρυθμό, ήταν αργός ο ρυθμός. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα τον αγωνιστικό ρυθμό, είναι πολλοί καινούριοι. Για κάποιους ήταν το πρώτο ή δεύτερο ματς. Μιλάμε για τον Σεμέδο, τον Ραφίνια, τον Χολέμπας, τον Εμβιλά. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε αγωνιστικό πνεύμα, δίχως να έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ημασταν αργοί. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε νέους με παλιούς, προσπαθούμε να εντάξουμε στην ομάδα τους νέους. Νομίζουμε ότι υπάρχει η θέληση και η συμπεριφορά. Ακόμα όμως δεν έχουν τον αγωνιστικό ρυθμό».

Όσον αφορά στους Μασούρα, Φορτούνη που άλλαξαν το ματς είπε: «H ομάδα μας έχει ποιότητα. Ξέρουμε πώς μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ο Φορτούνης και ο Μασούρας. Ο Φορτούνης έμπαινε στην περιοχή, κάτι δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Κια ο Μασούρας έδωσε την απάντηση σε αυτό που τους ζητούσαμε. Όπως κι εκείνοι, έτσι και άλλοι έχουν ποιότητα».

Μιλώντας για τα παιχνίδια με την Ομόνοια είπε: «Αυτή τη στιγμή η διαχείριση των αγώνων γίνονται ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας μας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως οι Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά που έπρεπε να βγουν από το ματς. Έτσι προχωράμε. Δεν υπάρχουν φαβορί. Ο αντίπαλός μας αξίζει όλο τον σεβασμό μας. Απέκλεισε την πρωταθλήτρια Πολωνίας και Σερβίας και ξέρουμε ότι μπροστά μας έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι».