Καρέρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, στις δηλώσεις του για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αποτυχία της «Ένωσης» να κατακτήσει το τρόπαιο.

Καρέρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις παραχώρησε σήμερα (18/9) στο συνδρομητικό κανάλι ο Μάσιμο Καρέρα, ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα το Σάββατο (19/9, 8:30 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Ιταλός προπονητής του «Δικεφάλου» απάντησε αρχικά σε ερώτηση για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο. Δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα. Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς».

Η «Ένωση» ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λιγκ στο Αγρίνιο για τη δεύτερη αγωνιστική, αφού ως γνωστόν ο αγώνας της πρώτης με τον Ολυμπιακό είχε αναβληθεί λόγω του Κυπέλλου, και ο Καρέρα έκανε την εξής ευχή: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε».

Τέλος, όσον αφορά τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, αφού αποκάλυψε ότι ο νεοαποκτηθείς Λιβάι Γκαρσία δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή, ξεκαθάρισε: «Δύσκολο ματς. Είδα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε».