Πότε θα επανέλθει η Μπενφίκα για Σεμέδο 

Ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ έχει φέρει μία αναταραχή στο Ντα Λουζ, αλλά οι Πορτογάλοι επέμεναν ότι θα ξαναγίνει κίνηση για τον Σεμέδο.

Πότε θα επανέλθει η Μπενφίκα για Σεμέδο 

Θα τον διεκδικήσουν μέχρι τέλους για να τον κάνουν δικό τους. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει “τελειώσει” από την Μπενφίκα. Απλώς θα χρειαστεί λίγες μέρες υπομονή, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία.

Θέλουν πρώτα να πουλήσουν για να είναι εντάξει με το “Financial Fair Play” και να μην έχουν θέματα με την UEFA και εν συνεχεία θα κοιτάξουν να επιδιώξουν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο στόπερ.

Βλέπετε, ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ την έπληξε οικονομικά και αναζητάει πόρους, ώστε να μπορέσει να καταθέσει μία αξιοπρεπή πρόταση στον Ολυμπιακό, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα την αποδεχθούν.

Ο Μαρτίνς τόνισε ορθά - κοφτά ότι δεν υπάρχει καμία τάση φυγής από πλευράς Σεμέδο και πώς ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Στην Μπενφίκα πάντως θεωρούν ότι έχουν πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους και για αυτό το λόγο εκτιμάται ότι θα επανέλθουν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου...