Ολυμπιακός: Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στους αρχηγούς

Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι τα πρώτα βιολιά του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και πολύ σημαντικοί στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Ολυμπιακός: Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στους αρχηγούς

Με το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βασικός στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι και σε αυτή την προσπάθεια αιχμή του δόρατος θα είναι και πάλι εκείνοι που πέρσι τράβηξαν όλο το κουπί.

Βασικοί συντελεστές των επιτυχιών του Ολυμπιακού ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δύο ποδοσφαιριστές που αν μη τι άλλο με την ποιότητα τους και έδωσαν ώθηση στην ομάδα και την οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες. Εκτός αυτού, όμως, πρόκειται και για δύο μεγάλες προσωπικότητες.

Δύο παίκτες που συμβάλλουν τα μέγιστα και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί είναι μεταξύ των αρχηγών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη ο Γάλλος φόρεσε το περιβραχιόνιο στο φιλικό με τον Ατρόμητο και φάνηκε η πρόθεση που υπήρχε στο σύλλογο. Στους αρχηγούς, όμως, θα είναι και ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ελ Αραμπί.

Οι άλλοι τρεις αρχηγοί είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Κώστας Φορτούνης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας