Με Περέιρα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα, Νίλσεν Περέιρα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Περιστερίου

Με Περέιρα η αποστολή του ΠΑΟΚ


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τα ονόματα των Μάτος - Ζαμπά να βρίσκονται εκτός λίστας. Μέσα ο Κούτσιας και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Με δεδομένο ότι ο Τσούμπα Άκπομ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αγγλία, ο κόουτς του «Δικεφάλου» πήρε μαζί του τον νεαρό Κούτσια και τον Νίλσεν Περέιρα που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Από την άλλη, ο Αουγκούστο προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο, δεν θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή καθώς όπως σημείωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, χρειάζεται 3 με 4 εβδομάδες δουλειάς στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν χαμηλής έντασης και περιελάμβανε, ζέσταμα, κάποια τελευταία μαθήματα τακτικής και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας.