Ο Ιγκλέσιας στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ιγκλέσιας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς θα του δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Ιγκλέσιας στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με Ολυμπιακό

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης συμπεριλήφθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκαάκης».

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Απόντες θα είναι οι Λουίς Φερνάντεθ, Άλβαρες και Καπίγια, οι οποίοι είναι τραυματίες και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή.


Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής (τερματοφύλακες), Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Καστάνο, Κώτσιρας, Αντζουλάς (αμυντικοί), Βαλιέντε, Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπέλογκ, Ιγκλέσιας,, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο (μέσοι), Μπαράλες, Κρέσπι και Αλί Μπάμπα (επιθετικοί).

Φιλικό με τον Απόλλων
Στο μεταξύ οι Αρκάδες έκλεισαν φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Η έδρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.