Στον Ρέντη ο Μαρινάκης για να δώσει το στίγμα του στους παίκτες για τη νέα σεζόν

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ευχηθεί στους παίκτες του Ολυμπιακού καλή σεζόν, να ξαναπάρουν το πρωτάθλημα και να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά και για τις αναμετρήσεις με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League

Στον Ρέντη ο Μαρινάκης για να δώσει το στίγμα του στους παίκτες για τη νέα σεζόν

Το συνηθίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδόν κάθε χρόνο, πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις να πηγαίνει μία βόλτα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλάει με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και να δίνει το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν.

Το ίδιο έπραξε και την Πέμπτη (17/9). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε τον Ρέντη και είχε την ευκαιρία να τα πει με τους ποδοσφαιριστές, θέτοντας ουσιαστικά τους στόχους της χρονιάς 2020-21, που φυσικά δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ.

Βεβαίως, ο Μαρινάκης δεν θέλει μόνο τη διατήρηση των πρωτείων στην Ελλάδα, αλλά και ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και για αυτό το λόγο με την παρουσία του θέλησε να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά και ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές θα έχουμε αργότερα.