Μίσιτς: Επιστρέφει τον Γενάρη - Τι ζητά ο ΠΑΟΚ από τη Σπόρτινγκ

Η Πορτογαλική εφημερίδα «Α Βοla» αναφέρει συμφωνία ΠΑΟΚ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, για παράταση του δανεισμού του Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει το Γενάρη μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Μίσιτς: Επιστρέφει τον Γενάρη - Τι ζητά ο ΠΑΟΚ από τη Σπόρτινγκ

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιόσιπ Μίσιτς αλλά και για το μέλλον του, ενδέχεται να συνδεθεί με εκείνο του ΠΑΟΚ έρχονται από την Πορτογαλία.

Για επιστροφή του 26χρονου, Κροάτη, μέσου τον Ιανουάριο του 2021 στους αγωνιστικούς χώρους αφού θα έχει ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του (σ. υποβλήθηκε σ' εγχείρηση αφαίρεση όγκου) κι οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαββώνας για επάνοδο του στο «Δικέφαλο του Βορρά» με παράταση του δανεισμού μιλά η «Α Βοla»

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο Βαλκάνιος αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς και γι’ αυτό το λόγο επεκτάθηκε ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21.

Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ συνέχισαν τις επαφές και τις συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι δε θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο μισό της περιόδου, δείγμα της θέλησης και της απόφασης των «ασπρόμαυρων» να τον διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας.

Κι οψιόν αγοράς

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η νέα συμφωνία προβλέπει την εξαγορά των δικαιωμάτων του Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, με την καταβολή 2.000.000 ευρώ, μετά το τέλος του νέου δανεισμού του.