Ο Αλαφούζος θέλει να πληρώσει ο Πιεμπονγκσάντ τον Κάτσε (upd)

Συνάντηση είχαν σήμερα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο Νίκος Νταμπίζας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Αλαφούζος θέλει να πληρώσει ο Πιεμπονγκσάντ τον Κάτσε (upd)

Η συνάντηση που είχε διάρκεια δυο περίπου ώρες έγινε παρουσία του γιου του Ταϊλανδού επιχειρηματία και του στελέχους της ΠΑΕ Σπύρου Βλάχου.

Στη συνάντηση είναι βέβαιο ότι συζητήθηκε το θέμα του προπονητή. Ο Νταμπίζας ενημέρωσε τον Πιεμπονγκσάντ για το θέμα του Γιώργου Δώνη. Δηλαδή, για τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Έλληνα τεχνικό για να αναλάβει την ομάδα, με συμβόλαιο 1+1 χρόνο.

Ο Ταϊλανδός συμφώνησε με την επιλογή Αλαφούζου και ειδοποιήθηκε ο Δώνης να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει τον Πιεμπονγκσάντ και το γιο του.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό του Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός όπως είναι γνωστό, αγωνίστηκε δανεικός τη φετινή σεζόν (από τον Ιανουάριο και μετά) στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά αλλά δίχως να πληρώσουν από την τσέπη τους τις 300.000 ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Ούτε όμως και ο ΠΑΟΚ προτίθεται να τις πληρώσεις. Οπότε η διοίκηση της ΠΑΕ πετάει το μπαλάκι στον υποψήφιο επενδυτή.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα προετοιμασίας της ομάδας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου, δυο δηλαδή μέρες αφότου εκπνεύσει η προθεσμία που έχουν συμφωνήσει Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον έναν στον άλλο.