Στη Βοσνία ίσως το τελευταίο ματς του Ματέους Ρέις λόγω... Ολυμπιακού

Ο Ματέους Ρέις έπαιξε χτες (17/9) βασικός με την Ρίο Άβε στην Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Europa League και στην Πορτογαλία πιστεύουν ότι πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.

Στη Βοσνία ίσως το τελευταίο ματς του Ματέους Ρέις λόγω... Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι σε στάση αναμονής για τον Ματέους Ρέις. Είναι ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και για αυτό το λόγο εδώ και μέρες, έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Βραζιλιάνο μπακ της Ρίο Άβε.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν αρκετά ρεπορτάζ που εμφανιζόταν ο Ολυμπιακός να έβαζε ένα “deadline” στον πορτογαλικό σύλλογο για το πότε έπρεπε να απαντήσει... Κάτι τέτοιο όμως αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μία φημολογία και τίποτε περισσότερο.

Έχουμε φτάσει 17 Σεπτεμβρίου και ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκτήσει αριστερό μπακ, μολονότι έχει “καπαρωμένες” λύσεις. Είναι άλλο ένα δείγμα ότι θέλει να περιμένει τον Ματέους Ρέις.

Τι λένε λοιπόν οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία; Ότι ο Βραζιλιάνος μπακ το πιθανότερο είναι έδωσε χτες το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρίο Άβε στην Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Europa League.

Η Ρίο Άβε (νίκησε 2-0) ήθελε να τον έχει σε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχει βλέψεις να μπει φέτος στους ομίλους της διοργάνωσης.

Την Κυριακή (20/9) η πορτογαλική ομάδα παίζει εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τοντέλα, ωστόσο, οι Ίβηρες πιστεύουν ότι το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο-μεθαύριο, αφού περάσει δηλαδή το σημερινό ματς της Βοσνίας.