«Έδεσε» τον Τζόλη έως το 2024 ο ΠΑΟΚ

Στη νέα συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Χρήστου Τζόλη δεν περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ αναπροσαρμόζονται οι ετήσιες αποδοχές του 18χρονου επιθετικού

«Έδεσε» τον Τζόλη έως το 2024 ο ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης υπέγραψε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024.

Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα τις προηγούμενες ημέρες καθώς ήταν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα δει τις ετήσιες αποδοχές να εκτοξεύονται με την ΠΑΕ να τον ανταμείβει για την πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής στη ομάδα.

Είναι αλήθεια πως ο νεαρός επιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα έχει δείξει από νωρίς ότι μπορεί να ανταποκριθεί στους ρόλους που του αναθέτει ο Αμπέλ Φερέιρα στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν οι Θεσσαλονικείς δεν έχασαν χρόνο και προχώρησαν στην χρονική επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη αναπροσαρμόζοντας παράλληλα και τις αποδοχές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα συμφωνία δεν περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης με τον «Δικέφαλο» να έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη μελλοντική διαπραγμάτευση.

Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Τζόλη δεν έχει την ευχέρεια να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό, ώστε να τον «βγάλει» από το συμβόλαιό του.

Θα πρέπει να διαπραγματευθεί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ το αντίτιμο που θα… ανοίξει την πόρτα της Τούμπας στον νεαρό.