Κοντά στον Ουκρανό μέσο Σάκχοφ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Εβγκέν Σάκχοφ της Λέτσε, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Κοντά στον Ουκρανό μέσο Σάκχοφ η ΑΕΚ

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Εβγκέν Σάκχοφ από την Λέτσε βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Ουκρανός προτάθηκε στην «Ένωση» και η τελευταία αποφάσισε τελικά να κινηθεί για τα δικαιώματά του, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα ως το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο υποβιβασμός του συλλόγου την περασμένη σεζόν στη Σέριε Β άλλαξε την κατάσταση για το μέλλον του. Έτσι, ο τελευταίος επιθυμεί πλέον να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Φυσικά, ο Γεβγέν Σάκχοφ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Είχε ξαναπεράσει από την χώρα μας, καθώς τριετία 2016-2019 είχε φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ με τον οποίο αγωνίστηκε σε 117 αναμετρήσεις σε όλες διοργανώσεις και μέτρησε 21 γκολ και 7 ασίστ.

Πέρσι τον Ιούνιο μετακόμισε στην γειτονική Ιταλία και στο διάστημα της «θητείας» του στην Λέτσε είχε 24 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και 3 ασίστ. Πέραν αυτών, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Άρσεναλ Κιέβου και Ντνίπρο, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Μάλιστα, επιβεβαιώνεται και από την ΑΕΚ το ενδιαφέρον για τον Εβγκέν Σάκχοφ.