Βόλος: Τάσος Δουβίκας, η επιστροφή

Ο Τάσος Δουβίκας είναι εδώ! Ο 21χρονος σέντερ φορ του Βόλου, ο οποίος πριν από δυο χρόνια βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα των μεγάλων ομάδων της χώρας ενώ το όνομά του ακουγόταν ακόμη και για το εξωτερικό, σκόραρε στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για πρώτη φορά ύστερα από δυο έτη!

Βόλος: Τάσος Δουβίκας, η επιστροφή

Ο Δουβίκας, ο οποίος ξεπετάχτηκε όπως και πολλά άλλα παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας της Τρίπολης, το 2018 έκανε το «μπαμ» με την Εθνική Νέων αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το 2019 τον Φεβρουάριο, στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, αφήνοντας πίσω του τους Λημνιό, Γαλανόπουλο!

Τη στιγμή λοιπόν που ο Δουβίκας ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα και η τιμή του είχε φτάσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ (!), ξαφνικά βρέθηκε... εκτός ομάδας.

Τη σεζόν 2017-18 είχε 20 συμμετοχές (17 φορές πέρασε ως αλλαγή) και 2 γκολ στην Σούπερ Λίγκα, την επόμενη 18 συμμετοχές αλλά μόλις μία φορά βασικός χωρίς να σκοράρει και πέρσι έπαιξε στην μεγάλη κατηγορία 44 λεπτά!

Στο Κύπελλο με τη φανέλα του Αστέρα αυτή την τριετία είχε 11 συμμετοχές και τρία γκολ αλλά πέρσι... εξαφανίστηκε και έτσι, το καλοκαίρι αποφάσισε να κοιτάξει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Βόλος του Σάκη Τσιώλη, τότε τον πίστεψε και έτσι, ο 21χρονος πλέον Τάσος Δουβίκας ανήκει στην ομάδα της Μαγνησίας. Με το... καλημέρα μάλιστα στο πρωτάθλημα έδειξε τα διαπιστευτήριά του αφού βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά την υπέροχη ατομική ενέργεια του Φεράρι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και ήταν εκείνος που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη.

Μάλιστα στο τέλος κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Μπαριέντος σφράγισε τη νίκη. Ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο επεσήμανε πως έψαχνε τη δική του ευκαιρία και έκανε λόγο για τρομερό ντεμπούτο.

Ξέρει βέβαια καλά και ο ίδιος πως έχει δρόμο μπροστά του, για να αποδείξει πως μπορεί να βρεθεί στο... κλαμπ των κορυφαίων σκόρερ της χώρας. Σίγουρα η εμφάνιση στο Περιστέρι αλλά και το γκολ που πέτυχε θα τον βοηθήσουν.

Μιλάμε άλλωστε για έναν σέντερ φορ, ο οποίος είχε σκοράρει με τον Αστέρα τον Δεκέμβριο του 2018 στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ στο πρωτάθλημα τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 2 Απριλίου 2018 κόντρα στον Πλατανιά (4-0).