Περιζήτητος ο Μπρούνο, αποφασίζει ο Μαρτίνς

Ο Μπρούνο κέρδισε πόντους στον τελικό Κυπέλλου και αυτή τη στιγμή κλίνει προς το “μένει”. Είναι όμως περιζήτητος και αρκετές ομάδες περιμένουν τις αποφάσεις του Μαρτίνς.

Περιζήτητος ο Μπρούνο, αποφασίζει ο Μαρτίνς

Το όνομά του ακουγόταν όλο το καλοκαίρι ως ένας από τους υποψήφιους που θα αποχαιρετούσαν τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Μπρούνο με τη δουλειά που έχει ρίξει στην προετοιμασία και με την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, έχει κερδίσει αρκετούς πόντους.

Το θέμα της παραμονής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα ξεκαθαρίσει οριστικά προς τα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή κλίνει προς το “μένει”.

Εντούτοις, για να μπει μία τελεία στην παραμονή του Μπρούνο, θα πρέπει να περιμένουμε έως τα τέλη του μήνος, καθώς μπορεί να προκύψει πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Μην ξεχνάμε ότι ο Βραζιλιάνος μεοσεπιθετικός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, ο Μπρούνο χαίρει της εκτίμησης του Μαρτίνς, όμως, σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την κατάληξη οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή!

Φημολογείται πάντως ότι τουλάχιστον δύο ομάδες της Super League περιμένουν στη... γωνία για τον Μπρούνο και την απόφαση που θα πάρει ο Μαρτίνς. Προ ημερών είχαν ακουστεί ο Άρης και ο Ατρόμητος. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει και το όνομα της Ανόρθωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που τον έχουν “σταμπάρει”. Υπομονή έως το τέλος του μήνα, όταν θα παρθεί και η οριστική απόφαση.