Ο Ρόουζ θα ήταν μία καλή λύση;

Χθεσινοβραδινό δημοσίευμα στην Ιταλία, έβαζε τον Λίντσεϊ Ρόουζ στο αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Θα ήταν μία καλή λύση για τον Ολυμπιακό;

Ο Ρόουζ θα ήταν μία καλή λύση;

Τον Λίντσεϊ Ρόουζ έβαλαν στο “κόλπο” οι Ιταλοί ως μία εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας και κατ’ επέκταση για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Ο 28χρονος αμυντικός από τον Μαυρίκιο με γαλλικές ρίζες (γεννήθηκε στο Ρεν στις 8 Φεβρουαρίου 1992) εμφανίστηκε ξαφνικά από το “tuttomercatoweb” ως σχεδόν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό!

Φυσικά την ώρα που βγήκε το δημοσίευμα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δεν μπορούσε να διασταυρωθεί η πληροφορία. Κατά μία πηγή πάντως, δεν επιβεβαιωνόταν. Καλό όμως είναι να περιμένουμε πώς θα κυλήσει η σημερινή μέρα.

Το ιταλικό δημοσίευμα λοιπόν είναι μία καλή αφορμή για να αναρωτηθούμε αν ο Λίντσεϊ Ρόουζ θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή λύση για τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη σεζόν με τον Άρη είχε συνολικά 44 συμμετοχές, σημειώνοντας μάλιστα 3 γκολ και έχοντας και 4 ασίστ. Μια χαρά ειναι τα στατιστικά του για αμυντικό.

Στα μισά παιχνίδια αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και στα υπόλοιπα στο κέντρο της άμυνας. Έπαιξε και σε ένα ματς ως αριστερός μπακ. Σίγουρα πρόκειται για ένα “πολυεργαλείο” στα μετόπισθεν, ωστόσο, είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

Συνήθως οι επιλογές από την Ελλάδα και δη ξένων ποδοσφαιριστών, “πιάνουν” στους Πειραιώτες. Δεν λέμε ότι βγάζουν πάντοτε μάτια ή ότι αποτελούν σημείο αναφοράς, αλλά αρκετές φορές έχει αποκτήσει “λαβράκια” ο Ολυμπιακός.

Ο Ρόουζ έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στον Άρη. Όπως τα είχε αφήσει με τους “κίτρινους” και ο Σάσα, για τον οποίο πράγματι ο Ολυμπιακός εξέταζε σοβαρά ως μία έξτρα λύση στα χαφ.

Αν θέλατε την άποψή μας, από το να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό για “μπακ απ” του Ραφίνια και για μία εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας, είναι προτιμότερο να πιάσει λιμάνι ο Ρόουζ που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.

Και πάλι όμως, καλό είναι να περιμένουμε, γιατί μπορεί να είναι ένα απλό ιταλικό σενάριο και τίποτε περισσότερο. Πάντως, ως λύση δεν θα ήταν άσχημη για να ξεκουράζει τον Ραφίνια ή κάποιον από τους στόπερ στα φαινομενικά πιο “εύκολα” παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.