Ολυμπιακός: Ο Πέπε είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί

Ο Πέπε προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και δήλωσε παρών για τα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ο Πέπε είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί

Αρχίζουν τα ματς της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί πλέον να υπολογίζει και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως γι' αυτό το ματς μπορεί να έχει στη διάθεση του αρκετά νέα πρόσωπα και ένα από αυτά είναι ο Πέπε. Πρόκειται για τον χαφ που επέμεινε πολύ για την απόκτηση του και τον ζήτησε επίμονα όσο κανέναν άλλον. Ο 23χρονος πρώην μέσος της Βιτόρια Γκιμαράες δήλωσε και αυτός παρών για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Πέπε τις πρώτες ημέρες του στον Ρέντη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου να φτάσει στα ίδια επίπεδα με τους συμπαίκτες του. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Πορτογάλος χαφ μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έβγαλε το πρόγραμμα με τους νέους του συμπαίκτες και δήλωσε παρών για τα ματς που έχει μπροστά του ο σύλλογος.

Ο παίκτης είναι δηλαδή έτοιμος να αγωνιστεί με τη φυσική του κατάσταση να βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Πλέον είναι θέμα του Πέδρο Μαρτίνς πως θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή του και πότε θα τον ρίξει στη μάχη. Μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν να καθυστερεί να βάλει στα επίσημα ματς τα νέα αποκτήματα του.