Ικανοποιημένος ο Λέμα με την πρόταση του Ολυμπιακού

Τον Αργεντινό τον καλύπτει η προσφορά των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα όλα τα εμπόδια για να γίνει η μεταγραφή.

Ικανοποιημένος ο Λέμα με την πρόταση του Ολυμπιακού

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κρίστιαν Λέμα φάνηκε να προσπερνάει τον Ροντρίγκο Μολέδο στην κούρσα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός στόπερ είναι παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες, όμως, φάνηκε και αυτός να μένει πίσω.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν καλά από την πρώτη στιγμή πως αυτή η υπόθεση έχει αρκετές δυσκολίες. Για τον Λέμα έχουν εμπλακεί αρκετές ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας. Σύλλογοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν αρκετά χρήματα στον ποδοσφαιριστή.

Στον Πειραιά δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και ούτε εγκαταλείπουν αυτή την υπόθεση. Ο Κρίστιαν Λέμα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει ο στόπερ και γι’ αυτό άλλωστε θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπελγράνο που μένει ελεύθερος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στην Ευρώπη. Η γεμάτη και καλή σεζόν που έχει κάνει στην Αργεντινή είναι λογικό να έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Ευρώπης.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, παραδέχεται ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή. Είναι μία πρόταση που καλύπτει τα «θέλω» του παίκτη για να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά κάτι που φαίνεται πως γίνεται.

Το θέμα είναι να ικανοποιηθούν και τα αιτήματα της συζύγου του, η οποία προβληματίζεται για το σχολείο που θα πάνε τα παιδιά της. Την υπόθεση του Λέμα τη δουλεύει ακόμα ο Ολυμπιακός, αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους διότι συνεχώς παρουσιάζεται και ένα εμπόδιο.