Ξεκαθαρίζει οριστικά του Ματέους Ρέις για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά τον Μπουφάλ, θα επιδιώξει να κλείσει εντός των επόμενων δύο ημερών τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ξεκαθαρίζει οριστικά του Ματέους Ρέις για Ολυμπιακό

Μπήκαμε σε εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό! Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9) με τον Γιαν Εμβιλά και το επόμενο διήμερο - τριήμερο αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο...

Από το πρωί κυκλοφορεί έντονα το σενάριο στην Γαλλία και στην Αγγλία που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει δυναμικό “μπάσιμο” για την απόκτηση του 26χρονου Μαροκινού “ζογκλέρ” Σοφιάν Μπουφάλ από την Σαουθάμπτον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωσή του.

Μόνο που ο Μπουφάλ δεν είναι ο μοναδικός που είναι στην μεταγραφική ατζέντα των “ερυθρολεύκων”.

Εκτός από τη θέση του εξτρέμ, την οποία συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να καλύψει ο Μπουφάλ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα και τον αριστερό μπακ που θα πάρει τη θέση του Τσιμίκα.

Εδώ και μέρες οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε συζητήσεις με τον Ματέους Ρέις. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ πιέζει την Ρίο Άβε να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, η πορτογαλική ομάδα συνεχώς προβάλει αντιστάσεις, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα επιτευχθεί το “deal” και ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα σύντομα.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πλέον και βιασύνη από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει εντός της εβδομάδας να δηλωθεί και η λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League.