Ράσταβατς: «Δουλέψαμε σωστά και πήραμε σημαντική νίκη»

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του πήρε ένα μεγάλο τρίποντο επί του Παναθηναϊκού στην αυλαία του νέου πρωταθλήματος.

Ράσταβατς: «Δουλέψαμε σωστά και πήραμε σημαντική νίκη»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα και τη σπουδαία επικράτηση των Αρκάδων σε βάρος του Παναθηναϊκού: «Αυτό ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη δουλεύοντας σωστά το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας; «Είχαμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή στο πρώτο μέρος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην επανάληψη, περιορίσαμε τον αντίπαλο και ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό».

Η πελοποννησιακή ομάδα δεν έχει ηττηθεί στην Τρίπολη μέσα στο 2020 και ο Σέρβος προπονητής σχολίασε ως εξής: «Έχουμε τους προστάτες μας, οπότε δεν φοβάμαι!».

Τέλος, ρωτήθηκε αν αποτελεί έξτρα κίνητρο ότι ο Αστέρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μετά την καραντίνα και απάντησε: «Σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο. Είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα, το αξίζουν οι παίκτες μου».