«Έκοψε» τον Λέβι Γκαρσία ο Μαρτίνς, προς ΑΕΚ ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ

Εξ αρχής δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς ο Λέβι Γκαρσία της Μπεϊτάρ και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται πλέον μαζί του. Ακόμα και να τον αποκτούσε, θα έπαιρνε ακόμη έναν εξτρέμ για βασικό. Προς ΑΕΚ ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρίνινταντ.  

«Έκοψε» τον Λέβι Γκαρσία ο Μαρτίνς, προς ΑΕΚ ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ

Τα πράγματα στις μεταγραφικές ιστορίες είναι πάντοτε ρευστά. Και ειδικά στην περίπτωση του Λέβι Γκαρσία, τα πάντα κρέμονταν σε μία... κλωστή. Ο Ολυμπιακός πράγματι είχε κάνει την πρότασή του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, μία πρόταση που «άγγιζε» τα 2,2 εκ. ευρώ, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι παράλληλα δεν δούλευε κι άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται πλέον άλλο με τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, γιατί πολύ απλά εξ αρχής είχαν «δούλευε» κι άλλες περιπτώσεις (π.χ. τον Γκάρι Ροντρίγκες) που ήταν πολύ πιο ψηλά στη λίστα των εξτρέμ. Ο Λέβι Γκαρσία ήταν μία από τις εναλλακτικές λύσεις. Δεν ήταν βασική επιλογή...

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, βλέποντας ότι είχε παρατραβήξει η ιστορία με τον Λέβι, ήταν εκείνος που πήρε πάνω του την υπόθεση και ουσιαστικά «έκοψε» τον Λέβι, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν, ακόμα και όταν οι Ισραηλινοί έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αν αποκτούσαν τον Λέβι Γκαρσία δεν θα προοριζόταν για βασική μονάδα, αλλά για «ρεζέρβα». Θα πήγαινε και για δεύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός που θα έφερε την «ταμπέλα» του «αντι-Ποντένσε».