Κάναντι: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρισβάνη»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμπί Κάναντι, εκτίμησε πως η αποβολή του Ρισβάνη συνέβαλε στην ήττα από τον Βόλο στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κάναντι: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρισβάνη»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, στην 1η αγωνιστική της Super League 1, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός προπονητής των Περιστεριωτών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις για γκολ στο 0-0. Επίσης ότι έπρεπε να ρισκάρουν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έπαιζαν για πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η αποβολή του Σπύρου Ρισβάνη επηρέασε γενικά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα πολύ έντονο και συναρπαστικό παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο 0-0 και μία πολύ μεγάλη με τον Μανούσο. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά έπρεπε να ρισκάρουμε, αφού είχαμε μείνει με παίκτη λιγότερο. Συνολικά νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν καλή».

Για την αποβολή του Ρισβάνη ήταν κατηγορηματικός: «Μας επηρέασε η αποβολή, αφού αναγκαστήκαμε να παίξουμε αρκετά λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ήμασταν πάντως πολύ καλά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν έγινε».