Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Αντονίτο

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φέρει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα τον 33χρονο Ισπανό αμυντικό Αντονίτο για να υπογράψει συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Αντονίτο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μπακ, Αντονίτο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ.

Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος αναζητούν τον παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα τους στο δεξί άκρο της άμυνας και η ισπανική αγορά είναι και πάλι το πεδίο στο οποίο κινούνται για την επιλογή τους.

Το «τριφύλλι» έχει προχωρήσει την περίπτωση του 33χρονου αμυντικού, που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στους «πράσινους» και να αποτελέσει δίδυμο στα δεξιά της άμυνας μαζί με τον Φακούντο Σάντσες.

Για τον παίκτη, όπως αναφέρει η As, είχε δείξει ενδιαφέρον η Τενερίφη και η Λεγανές αλλά φαίνεται πως οι «πράσινοι» έπεισαν τον ποδοσφαιριστή να φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 33χρονος μπακ ανήκει στη Βαγιαδολίδ από το καλοκαίρι του 2017 και συνέβαλε από την πρώτη του χρονιά στην άνοδο στη La Liga έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Αναδείχθηκε από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Πόλι Εχίδο, με την οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2007.

Πριν τη μεταγραφή του στη Βαγιαδολίδ, με την οποία κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε στην τρίτη και στη δεύτερη κατηγορία περνώντας από Μελίγια, Αλμερία Β, Έθιχα, Καρταγένα, Αλμπαθέτε και Κόρδοβα.

Στη σεζόν της ανόδου με τη Βαγιαδολίδ πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με μία ασίστ, ενώ στην πρώτη του χρονιά στην Primera Division (2018-2019) «έγραψε» 30 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις με μία ασίστ.