Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Φεράρι» ο Δουβίκας στο Περιστέρι! (vid)

O Βόλος με γκολ του Δουβίκα (77'), μετά την έξοχη προσπάθεια του Φεράρι και εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Δουβίκας) του Μπαριέντος στο φινάλε, επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Με δέκα οι γηπεδούχοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.  

Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Φεράρι» ο Δουβίκας στο Περιστέρι! (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο, όλα τα λεφτά ήταν τα τελευταία λεπτά. Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Τομάσεβιτς (40'), κέρδισε πέναλτι με τον Μανούσο στο 45' αλλά σωστά το πήρε πίσω ο Τζήλος ύστερα από σχετική υπόδειξη του α' βοηθού.

VIDEO: Το 1-0 από τον Δουβίκα

Δυο λεπτά μετά (45'+2'), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα (αποβολή Ρισβάνη με 2η κίτρινη) και λίγο έλειψε να πάνε και πίσω στο ημίχρονο, αλλά ο Γιαννιώτης στην καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου σταμάτησε τον Δουβίκα και στέρησε από τον νεαρό άσο το γκολ.

Στην επανάληψη, αν και με παίκτη λιγότερο ο Ατρόμητος με την είσοδο και του Μουνίθ, κράτησε την μπάλα, είχε τρεξίματα, διάθεση και έτσι, ο Βόλος αδυνατούσε να απειλήσει.

Ατρόμητος - Βόλος: Το 0-2 (90+3')

Βέβαια στο 77' με τον Φεράρι να κάνει υπέροχη κούρσα από αριστερά και τον Δουβίκα να εκτελεί (0-1), η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ πήρε κεφάλι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο φινάλε, ο Μπαριέντος με πέναλτι που κέρδισε ο Δουβίκας από τον Γούτα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Βόλο, που έχει τρία ματς -με το φετινό- στο Περιστέρι σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία!

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-2

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερ: 77' Δουβίκας, 90'+3' Μπαριέντος (πέναλτι)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κάρτες:

Κόκκινη: Ρισβάνης (2η κίτρινη) - Κίτρινες: Φεράρι, Ρισβάνης, Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Σάντσες, Κιάκος, Στρούγγης,

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Τομάσεβιτς (84' Χαρίσης), Κιβρακίδης, Σάλομον, Ούμπιδες (84' Ενσικουλού), Ραμπέγιο (46' Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46' Μουνίθ), Μανούσος (65' Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος (90'+4' Κρητικός), Ριένστρα, Περέα, Μαρτίνες (66' Κιάκος), Γκουαροτσένα (46' Μπαρτόλο), Δουβίκας.