Ανακοινώνει εξτρέμ και μπακ ο Ολυμπιακός!

Σοβαρές εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι έρχονται για τον Ολυμπιακό μέχρι την Παρασκευή (18/9). Έρχεται εξτρέμ για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, ξεκαθαρίζει του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε. 

Ανακοινώνει εξτρέμ και μπακ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην πρεμιέρα (στην δική του πρεμιέρα μάλλον) του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή (18/9) στο Καραϊσκάκη και φυσικά στα πλέι οφ του Champions League με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια (22-23/9, 29-30/9).

Μόνο που η εβδομάδα που μας έρχεται δεν θα έχει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον και την ανυπομονησία να δει ο κόσμος π.χ. τον Ραφίνια ή τον Εμβιλά με τα ερυθρόλευκα να ντεμπουτάρουν σε επίσημο παιχνίδι (σ.σ. ο Πέπε λογικά δεν θα αγωνιστεί).

Ο Ολυμπιακός “γκαζώνει” για να κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές! Πρωτίστως τον εξτρέμ που θα αποτελέσει τον “αντι-Ποντένσε”, τον αριστερό μπακ (σ.σ. σε πολύ καλό δρόμο πλέον οι συζητήσεις με την Ρίο Άβε για τον Ματέους Ρέις, ενώ είναι “σταντ μπάι” ο Οπερί της Σατορού) και τον αναπληρωματικό του Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτό που “καίει” τον Μαρτίνς κυρίως είναι η απόκτηση του εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του - μεταξύ άλλων - στον Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μια Μπεϊτάρ που έχει στα χέρια της τούτη την ώρα μία πολύ καλή προσφορά της τάξης των 2,2 εκ. ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά περιμένει την ΑΕΚ να κάνει “ρελάνς”. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ισραηλινοί έχουν βάλει σε... πλειστηριασμό τον 23χρονο εξτρέμ από την Καραϊβική.

Στο λιμάνι, ωστόσο, έχουν και ακόμη έναν εξτρέμ πολύ ψηλά στη λίστα τους, πιθανότατα ψηλότερα από τον Λέβι Γκαρσία που “δουλεύεται” παράλληλα με τον άσο από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Δεν αναφερόμαστε στον Γκάρι Ροντρίγκες που η περίπτωσή του παραμένει εξαιρετικά περίπλοκη. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βλέπει τον Γκάρι, όμως, υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια να ξεπεραστούν με τη Φενέρ και την Αλ Ιτιχάντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλη μία περίπτωση εξτρέμ με άκρα μυστικότητα. Με λίγα λόγια, υπάρχει ο Γκάρι, ο Λέβι Γκαρσία και ο... άγνωστος “Χ”. Οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν, με τον Μαρτίνς να περιμένει τον “αντι-Ποντένσε” εντός της εβδομάδας για να τον δηλώσει κιόλας στη λίστα για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια.