Μαρτίνς: Αφιερωμένο σε Σάββα Θεοδωρίδη και Τοροσίδη (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αφιέρωσε το Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα του στον Σάββα Θεοδωρίδη και στον Βασίλη Τοροσίδη.

Μαρτίνς: Αφιερωμένο σε Σάββα Θεοδωρίδη και Τοροσίδη (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, δήλωσε τα παρακάτω: «Τελειώνει σήμερα μία πολύ παράξενη και δύσκολη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνει με αυτόν τον τρόπο και κατακτήσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε τον Ιούλιο και μαζί με τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικό αυτό που έχουμε πετύχει. Τα έχει δώσει όλα ο Ολυμπιακός. Πολλές φορές δεν παίζει καλά, αλλά πάντοτε δίνει την ψυχή του. Αξίζει σε αυτή την ομάδα το τρόπαιο. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον κ. Σάββα, στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στον Τοροσίδη που ήταν το τελευταίο του ματς. Θα συνεχίσει από άλλο πόστο, όμως, ήταν το τελευταίο του ματς. Είναι ένα σύμβολο για τον Ολυμπιακό ο Βασίλης.

Για τον Μπρούνο θα δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσω σε ρόλο δεξιού μπακ. πάρχουν πολλά που πρέπει να αναλύσουμε σε σχέση με τη συνέχεια της ομάδας. Ο Μπρούνο είναι νέο παιδί και τα δίνει όλα. Όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ο Μπρούνο έχει ανταποκριθεί μια χαρά όταν κλήθηκε να παίξει».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας