Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ και Μπουζούκη η αποστολή στην Τρίπολη

Τελικά οι Μπουζούκης και Αϊτόρ μπήκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ και Μπουζούκη η αποστολή στην Τρίπολη

Διέψευσαν τις προβλέψεις που στις αρχές της εβδομάδας τούς ήθελαν ανέτοιμους να ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Οι Γιάννης Μπουζούκης και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα άφησαν πίσω τα θέματα που αντιμετώπιζαν και δήλωσαν παρόντες στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός προπονητής Ντάνι Πογιάτος για το αυριανό (13/9) ματς, το οποίο αρχίζει στις 20.30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αντίθετα, την αποστολή των «πρασίνων», την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές, δεν ακολούθησε ο Χουανκάρ, ενώ εκτός αυτής έμεινε και ο Σένκεφελντ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος.