Λόπεθ: «Νιωθω χαρούμενος που είμαι εδώ»

Ο Κρίστιαν Λόπεθ χρειάστηκε 21 λεπτά για να... ανοίξει λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη και δήλωσε πως απολαμβάνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τους κίτρινους.

Λόπεθ: «Νιωθω χαρούμενος που είμαι εδώ»

Όπως είπε στην κάμερα της Nova ο Ισπανός στράικερ "φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα που δείξαμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Με κάνει χαρούμενο το γκολ, αλλά πιο πολύ χαίρομαι γιατί κερδίσαμε με βάση αυτό που έδειξε όλη η ομάδα και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη”.

Ο Λόπεθ υπογράμμισε ακόμη πως "από την πρώτη μέρα που ήρθα αυτό που κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ήταν η υποδοχή που είχα από τους συμπαίκτες μου. Οι παλαιότεροι, αλλά και αυτοί που ήρθαν φέτος με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είχα καλό προαίσθημα ερχόμενος εδώ, ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα γήπεδο με πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και σε ένα πρωτάθλημα με πολύ ενδιαφέρον. Οπότε μετά και το γκολ νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε μια τόσο μεγάλη και δυνατή οικογένεια, που έχω έρθει στον Άρη”.