Άρης: Θέλει να κρατήσει τον Σάσα

Ο μάνατζερ του 30χρονου βραζιλιάνου Λούκας Σάσα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Άρη

Άρης: Θέλει να κρατήσει τον Σάσα

Στον Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την έως τώρα παρουσία του Λούκας Σάσα και έχουν βάλει ως μια από τις βασικές τους προτεραιότητες να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την ΠΑΕ λήγει τον Ιανουάριο και οι άνθρωποι των «κιτρίνων» θέλουν να τον κρατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για τα επόμενα χρόνια.

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Λέο Κορνασίνι, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και πιθανότατα θα βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης με τη Κόλος Κοβαλίβκα.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, μάλιστα, θα έχει συνάντηση και με τους διοικούντες την ΠΑΕ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες προκαταρκτικές επαφές με τον Άγγελο Χαριστέα να συζητά με τον παίκτη και να του κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης.

Ο Σάσα δεν είναι αρνητικός να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μια και έχει προσαρμοστεί στην ομάδα. Θα πρέπει όμως οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν και στο οικονομικό, μια παράμετρος η οποία θα συζητηθεί στις επαφές του Κορνασίνι με τους Καρυπίδη- Χαριστέα.

Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος μέσος αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι και πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά. Συγκεκριμένα, πρόσφερε τέσσερα τέρματα και μία ασίστ σε διάστημα 45 συμμετοχών σε όλα τις διοργανώσεις.