Πετράκης: «Μέχρι το 65΄-70΄ κάναμε σπουδαία δουλειά»

Ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Άρη

Πετράκης: «Μέχρι το 65΄-70΄ κάναμε σπουδαία δουλειά»

Ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη (3-1), τόνισε πως στα 3/4 της διάρκειας του παιχνιδιού οι παίκτες του έκαναν σπουδαία δουλειά, αλλά στη συνέχεια δεν αντέδρασαν όπως θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Κατά τη γνώμη μου μέχρι το 65ο λεπτό κάναμε σπουδαία προσπάθεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Όταν δεχτήκαμε το γκολ ανοιχτήκαμε και δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε.

Νομίζω κάναμε σπουδαία δουλειά μέχρι το 65΄- 70΄, θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό, να ενισχύσουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε και να δουλέψουμε τις στημένες φάσεις από τις οποίες δεχτήκαμε τα γκολ.

Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μη θέτουμε μακρινούς στόχους. Να προσπεράσουμε γρήγορα όλο αυτό με τον κορονοϊό και να ξαναδούμε τα γήπεδα με κόσμο γιατί ο κόσμος είναι που δίνει τον παλμό και κάνει πιο ενδιαφέρον ένα παιχνίδι».